Haber

Yaya geçidinden geçen kadına önce motosiklet, ardından otomobil çarptı

Büyükçekmece’de yaya geçidinden geçmek isteyen kadın, motosiklet ve otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Olay, 20 Ocak akşamı ilçeye bağlı Yunus Emre 2 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeynep Çakır isimli kadına yaya geçidinde karşıdan karşıya geçerken önce motosikletli kurye, ardından arkadan gelen otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen Çakır, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı kadına, olay yerinin yakınında fırın sahibi olan akrabası ve çevredeki vatandaşlar yardım etti.

İhbar üzerine gelen ambulansa iyi olduğunu söyleyerek binmeyen Çakır, kafasındaki kanamanın devam etmesi üzerine hastaneye gitti.

Hastanede beyin kanaması geçirdiği söylenen Zeynep Çakır, yoğun bakıma kaldırıldı.

9 gün yoğun bakımda kalan Çakır, sağlığına kavuşarak taburcu edilirken, kendisi ve ailesi, kaza sonrası ortadan kaybolan kadın otomobil sürücüsü ve motosiklet sürücüsünden olay anının görüntüleriyle birlikte şikayetçi oldu.

“SÜRÜCÜLERDEN HABER ALINMADI, ŞU ANDA SORUŞTURULMA YAPILIYOR”

Yaşanan anları anlatan Zeynep Çakır’ın kardeşi Bayram Çakır, “Hem motor hem de araba çarptı. Bunu ertesi gün esnaf komşularımızdan görüntüleri alıp izledikten sonra öğrendik. Görüntüleri izledikten sonra çok şaşırdım ve şok oldum. Günlerce çalışamadım, polise şikayette bulunduk. Sürücülerin hiçbir fikri yok, şu anda araştırılıyorlar. Hala bulunamadı. Kardeşim 9-10 gün hastanede kaldı. “Kafatası çatlamış ve beyin kanaması geçirmiş.” söz konusu.

“YOL YAP, ACELEM VAR”

Kardeşinin hastaneden taburcu edildiğini belirten Çakır, “Burası yaya geçidi, burada beyaz çizgiler var. Bunu kanunlar belirlemiştir. Vuran kişi de kadın, burada kadın yerde baygın yatıyor, biri müdahale ediyor. Kadın, ‘Yolu açın, acelem var, gitmem lazım’ dedi. Motokurye ‘Bir emrim var, gitmem lazım’ dedi. Görüntülerde hem arabanın hem de motorun çarptığı görülüyor. “Şikayetçiyiz.” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu