Teknoloji

Sony, PS5 için iki farklı kablosuz kulaklık geliştiriyor

 
Sony’nin piyasaya sürdüğü Playstation 5 konsolu yeni çevre birimlerine sahip olmayı bekliyor. Insider Gaming’in ortaya koyduğu bilgilere göre Sony, şu sıralar PS5 için yeni kablosuz kulaklık geliştiriyor.
 
Sony iki farklı kablosuz kulaklık geliştiriyor
 
 
 
Insider Gaming raporlarına göre Sony tarafından PS5 için iki farklı kablosuz kulaklık geliştiriliyor. Bu kulaklıklardan biri kulak içi, diğeri ise standart kulaklık olarak görev yapacak. Bu kulaklıkların 2023 Nisan ayı ortası – Mart 2024 arasında piyasaya çıkması bekleniyor. Project Nomad kulak içi kablosuz kulaklık, yaklaşık 5 saat pil ömrüne sahip olacak ve Apple AirPods ile neredeyse aynı yapıya sahip olacak.
 
Sony’nin WF-1000XM3 kulaklığının 6 saatlik pil ömrüne kıyasla, bu kulaklıkların pil ömrü yaklaşık 1 saat daha az olacaktır. Piyasadaki hemen hemen tüm kablosuz kulaklıklarda olduğu gibi, Project Nomad da bir USB-C kablosuyla gelecek.
 
Sony’nin Voyager kod adına sahip olduğu aktarılan diğer kulaklığının da Inzone H7 kulaklığa benzer yapı ve işleve sahip olduğu söyleniyor.
 
Öte yandan Razer ve Logitech gibi oyun odaklı teknoloji firmaları da kendi çalışmalarını piyasaya sunmaya devam ediyor. Sony tarafında ise resmi PlayStation 5 çevre birimlerinin geliştirilmesi şaşırtıcı değil.

haber-domanic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu