Haber

Miras Davası Gündemi Sarsarken, Murat Arkın’ın Babası Cüneyt Arkın’la “Bir Alana Bir Bedava” pozu

Yeşilçam denilince akla gelen ilk isimlerden biri elbette Cüneyt Arkın’dır. 2022 yazında vefat eden ve herkesi üzen usta sanatçının anıları, oğlu Murat Arkın’ın yaptığı paylaşımlarda yaşıyor. Miras davasının detayları gündemde konuşulurken, Murat Arkın’ın “Bir alana bir gün bedava” paylaşımı görenleri duygulandırdı.

Türk sinemasının en değerli isimlerinden biri de elbette Cüneyt Arkın’dı.

Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Cüneyt Arkın, tüm müdahalelere rağmen kalbinin durması sonucu 28 Haziran 2022’de hayatını kaybetti. Ustanın vefatı sanat camiasını ve tüm sevenlerini büyük üzüntüye boğdu.

Ölümünün ardından mirası dava konusu olan Cüneyt Arkın’ın davası geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme geldi.

Bilmeyenler için özetlemek gerekirse Cüneyt Arkın, doktorluk görevini sürdürürken meslektaşı Güler Mocan ile evlendi. Asıl adı Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın’ın bu evliliğinden ilk kızı Filiz Cüreklibatır dünyaya geldi.

Arkın’ın ikinci evliliği Betül Cüreklibatır’la oldu. Bu evlilikten hepimizin tanıdığı oyuncular Murat Arkın ve Kaan Polat Cüreklibatır dünyaya geldi.

Filiz Cüreklibatır, üvey annesi Betül Hanım ve iki erkek kardeşi hakkında mirastan kalan malları çaldıkları iddiasıyla dava açtı. Davada son olarak Nuri Alço’nun ifadesi dinlendi.

Son dönemde davasıyla gündeme gelen Arkın ailesi konuşulmaya devam ederken, Murat Arkın ailesiyle birlikte kendisini geçmişe götüren bir paylaşım paylaştı.

Aile fotoğraflarını sık sık paylaşan ve özellikle babası Cüneyt Arkın’ı anan Murat Arkın’ın çocukluk fotoğrafı, insanların yüzünü güldürdü.

Kendisi ve kardeşi Kaan Polat Cüreklibatır’ın triko giydiği poza açıklık getiren Murat Arkın’ın paylaşımı hem güldürdü hem de üzdü.

Gönderisine bir açıklama olarak şunu yazdı: “Sanırım bu, bir tane alana başka bir ürün bedava gün.”

Paylaşımın ardından elbette yorumlar gecikmedi.

??

??

??

??

??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu