Haber

Küçükçekmece’de Polis Ekipleri ile Sürücü Arasında Kovalamaca

Küçükçekmece’de faaliyet gösteren polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Polis, otomobiliyle kaçan şüphelinin peşine düştü, sürücüyü uyarı atışı ile yaraladı, şüpheliyi ise aracın önünü kapatarak durdurdu. Yangın sonucu sürücü ağır yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Küçükçekmece Sefaköy E-5 Karayolu Yan Yolu Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurmak istediği 34 CUE 404 plakalı otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri kaçan sürücünün peşine düştü. Polis ekipleri, uyarılara rağmen durmayan ve otomobiliyle kaçmaya çalışan sürücüye uyarı ateşi açtı. Kaçmaya devam eden ve aracın önüne geçen şüphelinin otomobiline ve lastiklerine polis ateş etti, otomobil ise ekip arabasına çarpıp durdu.

‘Polis ekiplerinin açtığı uyarı ateşi sonucu şüpheli yaralandı’

Yapılan incelemede polis gruplarının açtığı ateş sonucu sürücünün yaralandığı görüldü. İsmi öğrenilemeyen sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kovalamacanın ardından olay yerine çok sayıda destek ekibi sevk edildi. Tedbir amaçlı yan yol trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre olay yerinde inceleme yaparak boş kovanları aradı.

Yapılan incelemelerin ardından otomobil kamyonetle olay yerinden kaldırılarak yan yol yeniden trafiğe açıldı.

Hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

‘Otomobilin önünden geçen ve şüpheliyi durduran polis aracı cep telefonu kamerasına an be an yansıdı’

Polisin ekip otosunun önünde şüpheliyi durdurduğu ve bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde polis aracının yan yolda kaçmaya çalışan otomobilin önünde fren yaptığı ve otomobilin grup araca çarpıp durduğu görülüyor. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu