Yaşam

Cappy Hayat Dolu Sürprizlerine Beklenmedik Olay Konseriyle Başladı

Cappy, yeni kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği sürpriz Hadise konseriyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. “Hayat Dolu Şapka” kampanyası, beklenmedik anlarda ve mekanlarda enerjik sürprizlerle yaz boyunca bizleri şaşırtmaya devam edecek.

“Hayat Dolu Cappy” kampanyası çerçevesinde tüketicisiyle beklenmeyeni buluşturmaya devam ediyor. Alışılmışın dışına çıkan küçük sürprizlerle tüketicilerinin hayatlarına küçük tatlı dokunuşlar yapmayı hedefleyen Cappy, yaz boyunca Türkiye’nin çeşitli illerinde yapacağı sürprizlerle şaşırtmaya devam edecek.

“Hayat Dolu Şapka” kampanyasının ilk sürprizi öğle saatlerinde Kanyon Alışveriş Merkezi önünde verilen Hadise konseri oldu. Öğle saatlerinde alışveriş merkezinde beklenmedik bir şekilde halkın karşısına çıkan ünlü müzisyen Hadise, “Hiç beklemiyordunuz değil mi? Burada olmak çok güzel arkadaşlar, sanırım ilk kez geliyorum.” Türkiye’de böyle bir şey yapılıyor.Cappy’ye bir alkış alabilir miyim?Ve sürpriz deyince ben!Bu eşsiz deneyimi birlikte yaşadığımız için çok mutluyum.Gelin bugün enerjimiz ve neşemizle günümüzü güzelleştirelim. Hayranlarımı şaşırtmayı ve onlara benzersiz deneyimler sunmayı seviyorum. Benimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim. Hep birlikte Cappy yapalım” dedi. Konuşmasının ardından hayranlarıyla her zaman en sevilen şarkılarını söyleyerek günlerine neşe kattı.

İnsanları rutinlerinden çıkarıp “beklenmeyeni” hayata taşıyan “Hayat Dolu Şapka” kampanyasının bundan sonraki aktivasyonları ile farklı şehirlerde farklı sürprizlerle tüketicilerini şaşırtmaya devam edecek. Kaporta yapmak isteyenlerin buluşma noktası olacak kampanya ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu