Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik: Yürüyen merdivende yürüyemeyen adam ülkeyi mi yönetecek?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik,Adana Yumurtalık’ta bir otelde partisinin mahalle muhtarları ve yöneticileriyle yaptığı toplantı programına katıldı.

Çelik, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı konuşmada, “Togg için fabrikası nerede? böyle bir şey yap? Yürüyen merdivende yürüyemeyen adam ülkeyi yönetecek mi?”

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili Genel Seçimlerinin “kaderin bir seçimi” olduğunu vurgulayan Ömer Çelik, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin başıdır. Ordular Meclise girince saygısızlık edip ayağa kalkmıyorlar.Gördüklerinde temel duruş sergiliyorlar.Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu politikalar karşısında bugüne kadar ne yaptılar?

Geçen gün çıkanlardan biri ‘Erdoğan’ı yargılayacağız’ diyor. Erdoğan’ı vatansever olduğu için mi yargılayacaksınız? Teröristlere bir şey söylemiyorsunuz, Cumhurbaşkanımızın yargılanmasından bahsediyorsunuz. Hala Menderes’in katillerinin dilini konuşuyorsunuz. O günler geçti, millet ayağa kalktı, bilinçli olarak sandığa sahip çıktı. Bu sözleri ne için söylüyorsun? Terörle uğraştığı için mi?” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu