Haber

Telefona cevap vermeyen kadının cesedi bulundu!

Cumhuriyet Savcılığı tarafından ele geçirilen olayda, Beste İçel isimli hayvanseverin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, hayvan sevgisiyle tanınan ve geçtiğimiz günlerde ruhsal sorunlar yaşadığı öğrenilen 35 yaşındaki Beste İçel’in yakınları, durumdan şüphelenince Turan Mahallesi 352 Sokak’taki evine geldi. .

Telefonlara cevap vermemesi ve yalnız yaşadığı evin zilini çalmaması nedeniyle hayatından endişe eden kadının yakınları, durumu 112 Acil Servisi’ne bildirdi. Bölgeye gelen grupların gözetiminde çilingir yardımıyla içeri giren yakınları, Beste İçel’i evin banyosunda hareketsiz halde buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Beste İçel’in hayatını kaybettiğinin belirlenmesi üzerine olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcılığı evde çalışma yaptı. Yapılan incelemelerin ardından kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın çok taraflı olarak devam ettiği bildirildi.

habersinanpasa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu