Haber

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri kapsamında Bosna Hersek Mahallesi’ndeki kafeleri ziyaret etti.

Gençlere yönelik projelere öncülük eden ve verdiği destekle gençlere olan inancını her fırsatta gösteren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, Bosna Hersek mahallesinde gençlerle bir araya geldi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala saha ziyaretlerini gece gündüz demeden sürdüren Önder Pekyatırmacı’ya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer eşlik etti.

Samimi ve sıcak ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde gençlerin dilek ve beklentilerini dinleyen Başkan Pekyatımcı, gençlere güveninin tam olduğunu ifade etti.

Başkan Pekyatımcı ile gençlerin Türkiye’nin ilk elektrikli yerli otomobili TOGG hakkında yaptığı sohbet keyifli anlara sahne oldu.

Başkan Pekyatımcı, “Gençlerimizin her zaman yanındayız, hizmetindeyiz” dedi

Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda gençleri her zaman yol arkadaşları olarak gördüklerini söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatımcı, “Gençlerimize güveniyoruz. Her şeyden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti her zaman gençlerin hizmetindedir. Seçilme yaşının 18’e düşürülmesi başta olmak üzere eğitim, ekonomi, teknoloji, kültür ve spor gibi alanlarda atılan adımlar, gerçekleştirilen teşvik ve takviyelerle Türkiye’de gençlerimiz büyük bir özgüven kazandı. İnşallah gençlerimiz 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye verecekleri güçlü takviye ile bu kazanımları daha da ileriye taşıyacaklardır. Buna inancımız tamdır” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-kure.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu