Ekonomi

Interpol’ün aradığı Hırvat şüpheli uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, Türkiye’mizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden ve zehir tacirlerinden temizlemekte kararlıyız ve bunu sizlerin desteğiyle başaracağız. ” İfadesini kullandı.

Yerlikaya, zehir taciri kartelinin Avrupa’da faaliyet gösteren kartellerle iş birliği yaparak Güney Amerika’dan kokain tedarikine öncülük ettiğini belirterek, Güney Amerika’daki suç örgütleriyle bağlantı sağladığının ve gelirlerinin aklanmasında önemli rol oynadığının belirlendiğini kaydetti. suç.

Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Avrupa’da yürütülen uyuşturucu operasyonları kapsamında Avrupa ülkeleri tarafından ‘Batı Balkan Kanadı’ yöneticileri arasında yer aldığı bildirilen Hırvat asıllı Christijan Palic, Avrupa ülkeleri ve Brezilya tarafından yayınlanan Interpol’ün mavi bülteniyle aranıyordu. Emniyet Genel Müdürlüğü İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, İstihbarat Şubemiz, Göçmen Kaçakçılığı ve Sınır Geçişleri Şube Müdürlüklerimizce uluslararası alanda takip edilen Christian Palic, KARTEL-3 Operasyonu ile Beşiktaş’ta yakalandı. Operasyonu düzenleyen kahraman polisimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duaları sizinle. Tanrı seni korusun.”

haber-akcadag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu