Yaşam

Geleceğin Güvencesi Çocuklarımız Harran Üniversitesini Ziyaret Etti

2002 Vakıflar İlkokulu’nun bu yıl mezun olacak öğrencileri Harran Üniversitesi’nde bir dizi etkinliğe katıldı.

Osmanbey Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkinlikler, gençlerin göl çevresine ağaç dikmesiyle başladı. Ağaç dikme alanındaki etkinliğe Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Harran Üniversitesi İdari Personeli ve Öğrencileri Birlikte Ağaç Dikti

Ağaç dikiminin ardından İl Milli Müdürü Fevzi Kurt, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, 2002 Vakıflar İlkokulu Müdürü Sabri Doğan ve öğrenciler, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. .

Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ve minikler arasında keyifli anlar yaşandı. Minikler, kendi elleriyle hazırladıkları çiçeği, amcaları Rektör’e ikram etti.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Bugünün çocukları, yarının büyükleri, aklın ve bilimin ışığında Harran Üniversitemizi tercih edeceklerini temenni ediyorum. Biz hazırız ve gençler için elimizden geleni yapacağız. Çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir. Harran Üniversitesi de onların üniversitesidir. Ziyaretimize gelen Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürümüze ve minik misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörlük ziyaretinin ardından minik gençlerle Ziraat Fakültesi’nin düzenlediği etkinliğe başlandı. Osmanbey Yerleşkesi Hüseyin Apan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, Tema Şanlıurfa İl Temsilcisi Prof. ve öğrenciler katıldı.

Çocuklarla ağaç, doğa ve çevre temalı söyleşilerin ardından minik öğrenciler Dekan Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu’ya çiçek takdim ettiler.

Etkinlikler, Ziraat Fakültesi tarafından hazırlanan müzik ziyafeti ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu