Teknoloji

Bursa Girişimcilik Zirvesi Tarihi ve Programı Açıklandı

Bursa’da düzenlenecek olan Bursa Girişimcilik Zirvesi’nin tarihi ve programı belli oldu. Tepe, 17 Şubat 2024’te kapılarını açacak.

Türkiye’nin her yerinden katılımcının gelmesi beklenen Bursa Girişimcilik Tepesi’nin hazırlıkları sürüyor. Programın tarihi ve içeriği resmi açıklamalarla paylaşıldı. Bursa’nın etkinlik merkezi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek tepe, 17 Şubat 2024 saat 09.00’da start alacak.

Bursa Girişimcilik Tepesi Tarihi ve Programı Belli Oldu

Hande Işık Kaya’dan İlk Konuşma

Bursa Girişimcilik Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapacak kişi Hande Işık Kaya olacak, ardından evin sahibi olarak konuşmasını yaparak programa başlayacak olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş gelecek. Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Ulutek Teknopark, Bursa Teknopark, Burkent, TÜBİTAK desteği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek zirvede şu ana kadar açıklanan konuşmacılar şöyle: şöyle;

  • Ertan Barut – TOBB Yazılım Meclisi Başkanı
  • Erhan Ali Yılmaz – Mindfulness Akademisi Kurucusu
  • Ömürden Sezgin – Ancreva Strateji ve Marka Danışmanlığı Kurucusu
  • Hakkı Alkan – ShiftDelete Kurucusu
  • Kaan Gülten – Webtures ve Teşebbüsçü Başı Kurucusu

Kurtlar Arenası adı verilen özel bir yarışmanın gerçekleşeceği tepenin tüm kayıt işlemleri resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor. Başvurular katılımcı, stand veya basın üyesi olarak yapılabilir. Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada, “StartupTechnology olarak Bursa Girişimcilik Zirvesi’ni düzenlemekten gurur duyuyoruz. “Bu zirvenin temel amacı Bursa’nın ticari potansiyelini ortaya çıkarmak ve girişimcilik alanında önemli bir merkez haline getirmektir.” Söylendi.

bahcesarayhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu