Haber

Bayraklı kadınlar deprem bölgesine desteklerini sürdürüyor

Bayraklı Belediyesi dikiş nakış kursiyerleri ile depremzedelere destek olmaya devam ediyor. Bayraklı kadınları, depremin ilk gününden itibaren afet bölgeleri için battaniye, eşofman ve mont dikti ve bu kapsamda anneler için emzirme önlüğü dikip gönderdi. Önder Serdar Sandal, “Zor günleri dayanışmayla aşacağız” dedi.

Türkiye’yi kasıp kavuran depremin ardından Bayraklı’da başlatılan yardım seferberliği kapsamında dikiş dikip afet bölgelerine kıyafet gönderen Bayraklı kadınları, bölgede yaşayan anneleri de unutmadı. Bayraklı Belediyesi dikiş-nakış kursiyerleri, bu kez Mansuroğlu Kaymakamı ile birlikte beyin sarsıntısı alanındaki kadınlara emzirme önlüğü dikti. Manavkuyu ​​Mahalle Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı yüzlerce önlük annelere teslim edilmek üzere afet bölgelerine gönderildi. Depremin ilk gününden itibaren hava, deniz ve kara yoluyla yüzbinlerce ihtiyaç malzemesini depremzedelere ulaştıran belediye ekiplerinin bölgeye takviye yapmaya devam edeceği belirtildi.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Tarihimizin en büyük felaketlerinden birini yaşadık ve şimdi yaralarımızı birlikte sarıyoruz. İzmir depreminde olduğu gibi yine tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” muhtaç.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu