Haber

AK Parti’li Subaşı: “Türkiye’nin tehditlere karşı mücadelesi sürecek”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Türkiye’nin, kendisine yönelen iç ve dış tehditlere karşı haklı mücadelesine devam edeceğini belirtti.

Subaşı, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), terör mevzilerine ve ögelerine yönelik Pençe-Kılıç Hava Harekatı düzenlediğini anımsattı.

HDP’liler ile bazı CHP milletvekillerinin de içinde yer aldığı kişi ve grupların, TSK’yi amaç alan açıklamalar yaptığını lisana getiren Subaşı, “PKK/PYD/ YPG terör örgütlerini, bunların destekçilerini, yaptıkları terörü kınıyorum, lanetliyorum. Türkiye’nin, sınırları içinde ve dışında yürüttüğü terörle mücadele harekatları meşru bir haktır. Türkiye kendisine yönelen iç ve dış tehditlere karşı haklı mücadelesine devam edecektir.” diye konuştu.

Seçimlere sayılı günlerin kaldığına ve kimin iktidar olacağına milletin karar vereceğine dikkati çeken Subaşı, “Cumhur İttifakı nasıl doğal bir ittifak ise Millet İttifakı da o kadar doğal olmayan, zorlama ile oluşmuş yapay bir ittifaktır. Tek gayeleri, amaçları Sayın Recep Tayyip Erdoğan iktidardan gitsin de ne olursa olsun.” değerlendirmesinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu