Haber

Adana’da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

ADANA’da parke taşıyla kapı kilidini kırarak tatlıcıda söktüğü kasayla kaçan Mustafa Yeğin (28) yakalandı. Hırsızlık anları kameralara yansıdı. Zanlının bir zincir mağazadan kasa ve erzak çaldığı ortaya çıktı.

Olay, 5 Ağustos günü saat 22.00 sıralarında Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bir kişi kaldırımdan kaldırdığı parke taşıyla şekerci dükkanının cam kapısının üzerindeki asma kilidi kırdı. Dükkana giren zanlı, dükkandaki çekmeceleri aradı ve ardından kasaya yöneldi. Zanlı, içinde 655 TL bulunan kasayı açamayınca kasayı sökerek kaçtı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İş yeri sahibinin şikayeti üzerine Şeyhmus Ö. (35), çalışmalara başlandı.

‘HASARI KARŞILAŞTIRMAK İSTİYORUM’

Polis, zanlının Mustafa Yeğin olduğunu belirledi. 6 Ağustos’ta Sadık Ahmet Bulvarı üzerindeki bir zincir mağazaya girerek 200 paket sigara, şampuan, bisküvi ve çikolata ile 2 yazarın kasasını çalan zanlı, evine yapılan baskında yakalandı. Emniyete götürülen Mustafa Yeğin, hatasını itiraf ederek, “İşyerlerindeki kasaları çaldım. Kasalardaki paraları aldıktan sonra hatırlamadığım bir alana attım. sigarayı yoldan geçen birine 500 TL’ye sattım, pişmanım, zararı karşılamak istiyorum.” Yiğit, işlemlerin ardından tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu